[Resolved] Inactive mouse

Report your issues here

[Resolved] Inactive mouse

Postby Rich » Thu Dec 02, 2010 8:53 am

Hello,
I'm using the product to connect to our MAC and Windows Server. It works great on the MAC but on the Windows box it will connect but I cannot execute a mouse click. I can move the mouse but not click. It also the VNC server service seems to have problems maintaining the password and the user group. I tried setting up the VNC service on a windows laptop with no problem.

The windows box config is
Dual core 64bit
Running windows server 64bit
2gb of ram

The client is a iPad

ThNk you any help would be awesome.
Rich
 
Posts: 5
Joined: Thu Dec 02, 2010 8:42 am

Re: Inactive mouse

Postby raf » Thu Dec 02, 2010 10:07 am

Can you please give me the details of the Windows VNC server? UltraVNC/TightVNC? Version?

Thanks!,

Raf.
raf
Site Admin
 
Posts: 1691
Joined: Sat Oct 09, 2010 12:17 am

Re: Inactive mouse

Postby Rich » Thu Dec 02, 2010 11:41 am

I am using winvnc version 1.0.8.2. Build Dec 6 2009 16:45:17
Rich
 
Posts: 5
Joined: Thu Dec 02, 2010 8:42 am

Re: Inactive mouse

Postby raf » Thu Dec 02, 2010 11:54 am

I'll attempt to recreate locally. Thanks for the details.
Is right clicking working? Are you doing direct interface or via virtual trackpad? Remoter 1.7, right?

Thanks,

Raf
raf
Site Admin
 
Posts: 1691
Joined: Sat Oct 09, 2010 12:17 am

Re: Inactive mouse

Postby Rich » Thu Dec 02, 2010 12:58 pm

I'm using direct. I tried playing with it a little more today and noticed that no input works. No mouse or keyboard stroke. I can see the screen remotely and any data being updated on the remote computer. If I use the mouse on the remote computer the client updates but can not take control the mouse or keyboard.

Thanks for your help
Rich
 
Posts: 5
Joined: Thu Dec 02, 2010 8:42 am

Re: Inactive mouse

Postby raf » Thu Dec 02, 2010 1:22 pm

And the server is not set to view only mode, correct?
Any reason you're using RealVNC, versus the tightvnc server or ultraVNC?

I will try to recreate your problem locally later today.

Raf.
raf
Site Admin
 
Posts: 1691
Joined: Sat Oct 09, 2010 12:17 am

Re: Inactive mouse

Postby Rich » Thu Dec 02, 2010 1:43 pm

Correct the server is not in view only. As far as the service I follows the link in the iPad app help screen. Do you recommend a differnt server service, i can change it with no problems.
Rich
 
Posts: 5
Joined: Thu Dec 02, 2010 8:42 am

Re: Inactive mouse

Postby raf » Thu Dec 02, 2010 1:57 pm

Yes! The ones I recommend are ultravnc and tightvnc. (these are the ones I list in Remoter's help as well)
Uvnc.com

Please let me know if you have any more problems!,

Raf
raf
Site Admin
 
Posts: 1691
Joined: Sat Oct 09, 2010 12:17 am

Re: Inactive mouse

Postby Rich » Thu Dec 02, 2010 7:58 pm

I unloaded the ultravnc and loaded the tightvnc and to worked great, I then went and tried the ultra on another server and it failed with the same issue...tried the tightvnc and it work great on the second server, it appears the ultravnc has issues with windows server 2008....the app rocks for the iPad....thanks for all your help
Rich
 
Posts: 5
Joined: Thu Dec 02, 2010 8:42 am

Re: Inactive mouse

Postby raf » Thu Dec 02, 2010 8:37 pm

Awesome!, thanks for letting me know all is good now.

Raf.
raf
Site Admin
 
Posts: 1691
Joined: Sat Oct 09, 2010 12:17 am


Return to Support

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 3 guests

cron
cron