How to use with SecureVNCPlugin64.dsm?

Report your issues here

Re: How to use with SecureVNCPlugin64.dsm?

Postby jalperin » Mon Jan 24, 2011 11:05 am

Thanks for the videos. That's exactly how I've set up UVNC and Remoter, but I'm having the same problem. The only difference I see is that I'm using UltraVNC 1.0.9.5. Do you think that might be the problem?
jalperin
 
Posts: 16
Joined: Sat Jan 22, 2011 4:06 pm

Re: How to use with SecureVNCPlugin64.dsm?

Postby raf » Mon Jan 24, 2011 11:09 am

jalperin wrote:Thanks for the videos. That's exactly how I've set up UVNC and Remoter, but I'm having the same problem. The only difference I see is that I'm using UltraVNC 1.0.9.5. Do you think that might be the problem?


That's the most likely answer. I'll look into what's going on with 1.0.9.5; they probably added a new authentication mechanism. For now, please use 1.0.8.2.
I'll let you know what I find out.

Raf.
raf
Site Admin
 
Posts: 1691
Joined: Sat Oct 09, 2010 12:17 am

Re: How to use with SecureVNCPlugin64.dsm?

Postby jalperin » Mon Jan 24, 2011 11:41 am

Downgrading to 1.0.8.2 worked; I can now connect.

There's another weird issue, though. I have a two monitor setup, and though I'm viewing my main monitor through Remoter, the mouse cursor is appearing on the secondary monitor. Any ideas about that?
jalperin
 
Posts: 16
Joined: Sat Jan 22, 2011 4:06 pm

Re: How to use with SecureVNCPlugin64.dsm?

Postby raf » Mon Jan 24, 2011 2:01 pm

That's bizarre. I just tried it in my two monitor set up and worked fine for me. Not sure why that's happening to you. Does it happen if you connect to your machine with other vncviewers?
raf
Site Admin
 
Posts: 1691
Joined: Sat Oct 09, 2010 12:17 am

Previous

Return to Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron
cron