[Resolved] - Problem with number 6

Report your issues here

[Resolved] - Problem with number 6

Postby Nerael » Thu Jan 20, 2011 2:42 pm

Hiya,

Just got your app today and it works like a charm just noticed one thing.
The 6 inputs an extra ^ showing up as: 6^.
At first I noticed when i couldn't log in to my machine(Windows 7 Professional laptop) remotely when setting up. I was getting the password incorrect message.
When i was logged in however everything was fine i could navigate, etc. That's when I noticed there was an extra star showing up in the password field.
Stupidly afterwards i opened notepad and was able to identify the extra character.

Tried all keyboard layouts(US on the computer) to no avail. All reproduce the same. Funny thing is... It's only the 6 that has a problem.
Iphone 4 is brand new and fully updated, App is brand new and still default.

Can't think of what kind of information you would like, so just let me know and i'll look it up.

Thanks in advance
Nerael
 
Posts: 3
Joined: Thu Jan 20, 2011 2:12 pm

Re: Problem with number 6

Postby raf » Thu Jan 20, 2011 3:28 pm

That is very strange. I haven't heard or seen this before. I can't recreate it either.
What VNC server are you using on your Windows Box? (name and version, please)

Thank you.
raf
Site Admin
 
Posts: 1691
Joined: Sat Oct 09, 2010 12:17 am

Re: Problem with number 6

Postby Nerael » Fri Jan 21, 2011 3:43 am

Hi Raf,

Currently running on TightVNC Server V2.0.2 as advised by the software.
Once again: Fully default :roll:
Nerael
 
Posts: 3
Joined: Thu Jan 20, 2011 2:12 pm

Re: Problem with number 6

Postby raf » Fri Jan 21, 2011 10:05 am

Nerael wrote:Hi Raf,

Currently running on TightVNC Server V2.0.2 as advised by the software.
Once again: Fully default :roll:


Actually, TightVNC 2.x is NOT recommended. Please try TightVNC 1.x or UltraVNC.

UltraVNC: http://www.uvnc.com/download/1082/1082full.html
TightVNC: http://www.tightvnc.com/download/1.3.10 ... -setup.exe
raf
Site Admin
 
Posts: 1691
Joined: Sat Oct 09, 2010 12:17 am

Re: [Resolved] - Problem with number 6

Postby Nerael » Wed Jan 26, 2011 12:52 pm

raf wrote:
Nerael wrote:Hi Raf,

Currently running on TightVNC Server V2.0.2 as advised by the software.
Once again: Fully default :roll:


Actually, TightVNC 2.x is NOT recommended. Please try TightVNC 1.x or UltraVNC.

UltraVNC: http://www.uvnc.com/download/1082/1082full.html
TightVNC: http://www.tightvnc.com/download/1.3.10 ... -setup.exe


Ultravnc : no input works whatsoever (No i'm not in viewer mode...) using your URL. Everything left default
TightVNC: V1.3 cannot be run as a system service(Therefor it has no use for me if i cannot unlock my own machine...)

Only working version thusfar: Tightvnc V2.X where we have the 6^ issue...
Nerael
 
Posts: 3
Joined: Thu Jan 20, 2011 2:12 pm

Re: [Resolved] - Problem with number 6

Postby raf » Wed Jan 26, 2011 1:26 pm

Please try installing UltraVNC by following the video guide, input should work:
http://www.youtube.com/watch?v=4z2xPX_pZ_k
(Please double check: "Disable Viewers Inputs"is not set).
raf
Site Admin
 
Posts: 1691
Joined: Sat Oct 09, 2010 12:17 am

Re: [Resolved] - Problem with number 6

Postby raf » Wed Jan 26, 2011 2:33 pm

Did some investigation, and the problem you have with TightVNC 2.0.2 is documented as a problem in tightVNC. See here:
http://sourceforge.net/tracker/?func=de ... tid=114067

The developers say version 2.0.3 will correct some of the keyboard handler problems. Maybe then I can start recommending it. Until then, please stick with either TightVNC 1.3.10 or UltraVNC 1.0.8.2.

Thanks.
raf
Site Admin
 
Posts: 1691
Joined: Sat Oct 09, 2010 12:17 am


Return to Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron
cron