Whoa, new grid server?

Whoa, new grid server?

Postby Pilotouno » Thu Dec 20, 2012 7:54 pm

In a way I like seeing all the links on one easy to use page but the problem is that it doesn't work.

After selecting my first link I was then unable to select a second or third from the grid. I could from the drop down menu however. The same with the Remoter Config button. Clicking on it did nothing. I had to use the drop down menu, select sessions and then the gears menu to get to a drop down that I could select Remoter Config from.

I know I can go back to the old format and have done so until you fix this problem. I'm disappointed however that you would release such a change with such a major defect and I just gave you a raving review on iTunes.
Pilotouno
 
Posts: 12
Joined: Sat May 28, 2011 5:46 pm

Re: Whoa, new grid server?

Postby raf » Sat Jan 12, 2013 10:10 pm

Hi,
Sorry for the delay.

Please close Remoter using the multi-task bar, and then restart it. The problem should go away.

This problem went through testing unnoticed, since it only started happening later in testing, and it only happens after the first install. In other words, all the testers had already updated to the grid view before the problem started happening, and it doesn't happen anymore. It only happens during a fresh update.

Sorry for the inconvenience!

Raf.

PS: This info is also available here: support.remoterlabs.com (also here remoterlabs.facebook.com, twitter.com/remoterlabs and in the update log), you need to restart Remoter after the update to correct this issue.
raf
Site Admin
 
Posts: 1691
Joined: Sat Oct 09, 2010 12:17 am


Return to Support

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest

cron
cron